Harakka

Harakka-tieteellinen luokitus

Kuningaskunta
Animalia
Turvapaikka
Chordata
Luokka
Linnut
Tilaus
Passeriformes
Perhe
Corvidae
Suku
Pica
Tieteellinen nimi
Pica pica

Harakka suojelun tila:

Lähes uhattu

Harakka Sijainti:

Afrikka
Aasia
Eurasia
Euroopassa
Oseania

Harakka tosiasiat

Pääsaalis
Hedelmät, pähkinät, siemenet, hyönteiset
Erottuva piirre
Mustavalkoiset merkinnät ja pitkä kiilamainen häntä
Siipien kärkiväli
52 cm - 60 cm (20 tuumaa - 24 tuumaa)
Elinympäristö
Avoimet metsät, niityt ja savannit
Petoeläimet
Ketut, kissat, kojootti
Ruokavalio
Omnivore
Elämäntapa
  • Yksinäinen
Lempi ruoka
Hedelmät
Tyyppi
Lintu
Keskimääräinen kytkimen koko
3
Iskulause
Niitä on kaikkialla Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa!

Harakka fyysiset ominaisuudet

Väri
  • Musta
  • Valkoinen
Ihotyyppi
Höyhenet
Huippunopeus
20 mph
Elinikä
8-15 vuotta
Paino
200g - 250g (7oz - 9oz)
Pituus
40 cm - 46 cm (16 tuumaa - 18 tuumaa)

'Harakat pystyvät tunnistamaan oman heijastuksensa peilistä.'



Harakat elävät erilaisissa elinympäristöissä, kuten nurmikoilla, niityillä ja tiheiden metsien laidoilla. Nämä linnut ovat kaikkiruokaisia ​​ja hyönteisiä, marjoja, pähkinöitä ja jopa pieniä jyrsijöitä. He rakentavat suuria pesiä, usein kahdella sisäänkäynnillä. Harakat tunnetaan hyvin erilaisista piippauksista, piikkeistä, siruista, vihellyksistä ja muista äänistä. He elävät parvissa tai murhissa.



5 harakka-faktaa

• Harakkahäntä on yhtä pitkä kuin sen runko.
• Nämä linnut syövät joskus punkkeja Peura , hirvi ja muut suuret nisäkkäät.
• He ovat samassa perheessä kuin paskiaiset ja varikset.
• TOroiskuu valkoisia höyheniäsiipillään tekevät niistä erottuvan lennon aikana.
• Tämä lintu munii6-9 munaa, jotka ovat vihreitä / ruskeitaväreissä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita