punailves

Bobcatin tieteellinen luokitus

Kuningaskunta
Animalia
Turvapaikka
Chordata
Luokka
Nisäkkäät
Tilaus
Carnivora
Perhe
Felidae
Suku
Ilves
Tieteellinen nimi
Lynx rufus

Bobcatin suojelun tila:

Vähiten huolta

Bobcatin sijainti:

Keski-Amerikka
Pohjois-Amerikka

Bobcatin hauska tosiasia:

Noin kaksinkertainen kotikissan koosta!

Bobcatin tosiasiat

Saalis
Kanit, hiiret, peurat
Nuoren nimi
Kissanpentu
Ryhmäkäyttäytyminen
  • Yksinäinen
Hauska seikka
Noin kaksinkertainen kotikissan koosta!
Arvioitu väestökoko
1000000
Suurin uhka
Metsästys ja elinympäristön menetys
Tunnetuin ominaisuus
Lyhyet korvatupit ja kyynärpää
Muut nimet)
Punainen ilves, villikissa
Raskausaika
60-70 päivää
Elinympäristö
Vuoristoinen metsä, suo, autiomaa
Petoeläimet
Puuma, sudet, kojootit
Ruokavalio
Lihansyöjä
Keskimääräinen pentueen koko
3
Elämäntapa
  • Yö / Hämärä
Yleinen nimi
punailves
Lajien määrä
12
Sijainti
Pohjois-Amerikka
Iskulause
Noin kaksinkertainen kotikissan koosta!
Ryhmä
Nisäkäs

Bobcatin fyysiset ominaisuudet

Väri
  • Ruskea
  • Netto
  • Musta
  • Valkoinen
  • Tawny
  • Beige
Ihotyyppi
Turkista
Huippunopeus
34 mph
Elinikä
12-15 vuotta
Paino
4,1 kg - 15,3 g (9 paunaa - 33 paunaa)
Pituus
65 cm - 100 cm (25 tuumaa - 40 tuumaa)
Seksuaalisen kypsyyden ikä
12 vuotta
Vieroituksen ikä
12 viikkoa

Mielenkiintoisia Artikkeleita