Capybara

Capybaran tieteellinen luokitus

Kuningaskunta
Animalia
Turvapaikka
Chordata
Luokka
Nisäkkäät
Tilaus
Rodentia
Perhe
Dipodidae
Suku
Hydrochoerus
Tieteellinen nimi
Hydrochoerus hydrochaeris

Capybaran suojelun tila:

Vähiten huolta

Capybara Sijainti:

Etelä-Amerikka

Capybaran hauska tosiasia:

Erinomainen sekä sukelluksessa että uinnissa!

Capybaran tosiasiat

Saalis
Ruohot, vesikasvit, kuori
Nuoren nimi
Poikanen
Ryhmäkäyttäytyminen
  • Lauma
Hauska seikka
Erinomainen sekä sukelluksessa että uinnissa!
Arvioitu väestökoko
Vakaa
Suurin uhka
Metsästys ja elinympäristön menetys
Tunnetuin ominaisuus
Silmät, korvat ja sieraimet pään päällä!
Muut nimet)
Vesisika
Raskausaika
150 päivää
Elinympäristö
Tiheä kasvillisuus lähellä makeaa vettä
Petoeläimet
Jaguar, Caiman, Harpy Eagle
Ruokavalio
Herbivore
Keskimääräinen pentueen koko
5
Elämäntapa
  • Yö / Hämärä
Yleinen nimi
Capybara
Lajien määrä
2
Sijainti
Keski- ja Etelä-Amerikka
Iskulause
Erinomainen sekä sukelluksessa että uinnissa
Ryhmä
Nisäkäs

Capybaran fyysiset ominaisuudet

Väri
  • Ruskea
  • Harmaa
  • Keltainen
  • Netto
Ihotyyppi
Turkista
Huippunopeus
22 mph
Elinikä
8-10 vuotta
Paino
30kg - 70kg (66lbs - 154lbs)
Pituus
100 cm - 130 cm (39 tuumaa - 51 tuumaa)
Seksuaalisen kypsyyden ikä
17-19 kuukautta
Vieroituksen ikä
16 viikkoa

Mielenkiintoisia Artikkeleita