Harpy Eagle

Harpy Eagle Tieteellinen luokitus

Kuningaskunta
Animalia
Turvapaikka
Chordata
Luokka
Linnut
Tilaus
Näkymät
Perhe
Accipitridae
Suku
Harpia
Tieteellinen nimi
Harpia harpyja

Harpy Eagle Conservation Status:

Lähes uhattu

Harpy Eagle Sijainti:

Keski-Amerikka
Etelä-Amerikka

Harpy Eagle Hauska tosiasia:

Yksi suurimmista kotkalajeista maailmassa!

Harpy Eagle -faktat

Nuoren nimi
Untuvikot tai poikaset
Ryhmäkäyttäytyminen
  • Pienet perheet
Hauska seikka
Yksi suurimmista kotkalajeista maailmassa!
Arvioitu väestökoko
Tuntematon
Tunnetuin ominaisuus
Höyhenen kruunu
Muut nimet)
American Harpy Eagle
Siipien kärkiväli
2 m (6,5 jalkaa)
Elinympäristö
Matala sademetsät
Petoeläimet
Muut harpy-kotkat
Ruokavalio
Lihansyöjä
Lempi ruoka
Laiskat, apinat, liskot, jyrsijät, pienet peurat ja linnut
Yleinen nimi
Harpy Eagle
Sijainti
Keski- ja Etelä-Amerikka
Keskimääräinen kytkimen koko
1 tai 2 munaa
Iskulause
Talon on harmaakarhun kynsien kokoinen!
Ryhmä
Linnut

Harpy Eagle fyysiset ominaisuudet

Väri
  • Musta
  • Valkoinen
  • Ja Gray
Ihotyyppi
Höyhenet
Huippunopeus
50 mph. Nopeus
Elinikä
25-35 vuotta luonnossa
Paino
5kg - 9kg (11lb - 20lbs)
Pituus
89 cm - 102 cm (35 tuumaa - 40 tuumaa)
Seksuaalisen kypsyyden ikä
4 tai 5 vuotta

Harpy-kotka on pelottava saalistaja, uskollinen kumppani ja hoitava vanhempi.



Syvällä läntisen pallonpuoliskon sademetsissä asuva harpy-kotka leikkaa silmiinpistävän hahmon. Mustavalkoisilla väreillä, kuninkaallisella höyhenen kruunulla ja pitkällä, tyylikkäällä hännällä tämä laji tarjoaa erehtymättömän näkymän kotimaassaan. Huolimatta väestömäärän vähenemisestä, se on tällä hetkellä levinnyt laajalle alueelle Etelä-Amerikan ympärillä. Elinympäristön jatkuva menetys ja metsästys voivat kuitenkin vaarantaa sen pysyvän sukupuuttoon.



Mielenkiintoisia Artikkeleita