Pohjois-Amerikan musta karhu

Pohjois-Amerikan mustakarun tieteellinen luokitus

Kuningaskunta
Animalia
Turvapaikka
Chordata
Luokka
Nisäkkäät
Tilaus
Carnivora
Perhe
Ursidae
Suku
Ursus
Tieteellinen nimi
Amerikkalainen karhu

Pohjois-Amerikan mustakarun suojelun tila:

Vähiten huolta

Pohjois-Amerikan mustakarhu Sijainti:

Pohjois-Amerikka

Pohjois-Amerikan mustakarhu hauskaa:

Lyhyet kynnet tekevät niistä hyviä puiden kiipeilijöitä!

Pohjois-Amerikan mustakarhu

Saalis
Hedelmät, pähkinät, jyrsijät
Nuoren nimi
Cub
Ryhmäkäyttäytyminen
  • Yksinäinen
Hauska seikka
Lyhyet kynnet tekevät niistä hyviä puiden kiipeilijöitä!
Arvioitu väestökoko
800 000
Suurin uhka
Paikallinen metsästys ja elinympäristön menetys
Tunnetuin ominaisuus
Paksu turkki ja pitkä, terävä kuono
Muut nimet)
Amerikkalainen musta karhu
Raskausaika
220 päivää
Elinympäristö
Metsä ja metsä
Petoeläimet
Grizzly Bear, Fox, Prey Birds
Ruokavalio
Omnivore
Keskimääräinen pentueen koko
3
Elämäntapa
Yleinen nimi
Musta karhu
Lajien määrä
16
Sijainti
Pohjois-Amerikka
Iskulause
Lyhyet kynnet tekevät niistä hyviä puiden kiipeilijöitä!
Ryhmä
Nisäkäs

Pohjois-Amerikan mustakarun fyysiset ominaisuudet

Väri
  • Musta
  • Niin
  • Tumman ruskea
Ihotyyppi
Turkista
Huippunopeus
30 mph. Nopeus
Elinikä
15-30 vuotta
Paino
100kg - 270kg (220lbs - 594lbs)
Korkeus
1,3 m - 1,8 m (4,25 - 6 jalkaa)
Seksuaalisen kypsyyden ikä
4-6 vuotta
Vieroituksen ikä
6-8 kuukautta

Mielenkiintoisia Artikkeleita