Magellanic Penguin

Magellanic Penguinin tieteellinen luokitus

Kuningaskunta
Animalia
Turvapaikka
Chordata
Luokka
Linnut
Tilaus
Sphenisciformes
Perhe
Spheniscidae
Suku
Spheniscus
Tieteellinen nimi
Spheniscus magellanicus

Magellanic Penguin Conservation Status:

Lähes uhattu

Magellanic Penguin Sijainti:

valtameri
Etelä-Amerikka

Magellanic Penguin Facts

Pääsaalis
Seepia, kalmari, sardiinit
Erottuva piirre
Musta nokka ja pienet siivet
Elinympäristö
Etelämantereen saaret
Petoeläimet
Merileijona, leopardihylje, miekkavalas
Ruokavalio
Lihansyöjä
Keskimääräinen pentueen koko
2
Elämäntapa
  • Parvi
Lempi ruoka
Seepia
Tyyppi
Lintu
Iskulause
Öljyvuodot uhkaavat!

Magellanic Penguinin fyysiset ominaisuudet

Väri
  • Ruskea
  • Harmaa
  • Musta
  • Valkoinen
Ihotyyppi
Höyhenet
Huippunopeus
22 mph
Elinikä
15-20 vuotta
Paino
2,7 - 6,5 kg (5,9 - 14 paunaa)
Pituus
61 cm - 76 cm (24 tuumaa - 30 tuumaa)

'Magellanic-pingviinit ovat nopeita uimareita, joiden nopeus on vähintään 15 mph.'



Magellanin pingviinit elävät Etelä-Amerikan rannikolla. Ne ovat lihansyöjiä, jotka syövät kaloja ja joitain äyriäisiä. Nämä pingviinit tekevät pesiä koloihin ja jopa pensaiden alle. He ovat erittäin sosiaalisia eläimiä, jotka elävät ryhmissä, joihin kuuluu jopa 400 000 pingviiniä! Näiden lintujen elinikä on 25-30 vuotta.



5 uskomatonta Magellanic Penguin -faktaa!

  • Nämä linnut voivat irrottaa höyheniä jäähtyäkseen, jos ne kuumenevat liikaa
  • He syövät krilliä, seepiaa ja kalmari
  • Nainen pingviini voi löytää parinsa kuuntelemalla tiettyä puhelua
  • Näillä linnuilla on erityiset rauhaset, joiden avulla he voivat työntää pois suolan, jonka ne imevät merivedestä
  • Näiden pingviinien populaatio vähenee

Magellanic Penguinin tieteellinen nimi

tieteellinen nimi Magellanin pingviinistä on Spheniscus magellanicus. Magellanicus viittaa tutkija Ferdinand Magellaniin. Hän pani nämä pingviinit merkille purjehtimaan lähellä Etelä-Amerikkaa vuonna 1520. Se kuuluu Spheniscidae-perheeseen ja kuuluu Aves-luokkaan.

Magellanin pingviinien ulkonäkö ja käyttäytyminen

Magellanin pingviinien selässä, päässä ja siipissä on mustat höyhenet. Heidän alapuolellaan on valkoiset höyhenet ja rinnan yläosassa kaksi mustaa raitaa. Tämä eroaa heidän läheisestä sukulaisestaan Afrikkalainen pingviini jonka rinnassa on vain yksi musta raita. Magellanin pingviinillä on myös valkoinen rengas, joka kulkee leuastaan ​​silmänsä yläpuolelle.



Näiden lintujen korkeusalue on 24-30 tuumaa. Ne painavat 5-14 kiloa. Miehet ovat yleensä suurempia kuin naiset. Esimerkiksi 30 tuuman pituinen Magellanin pingviini on yhtä korkea kuin 2 keilailunastaa, jotka on pinottu tornin muodostamiseksi. 10 kiloa pingviini on painon verran yhtä suuri kuin keskimääräinen koko kotikissa . Magellanin pingviinit ovat Spheniscus-suvun suurin jäsen.

Magellan-pingviinin räpylät ja sen sulavat höyhenet auttavat sitä uimaan veden läpi suurella nopeudella. Nopein, mitä tämä pingviini voi matkustaa, on 15 mph. Tämä nopeuden taso auttaa heitä vangitsemaan saaliin, mukaan lukien kalat ja jotkut äyriäiset.

Nämä pingviinit imevät paljon suolavettä uidessaan meren läpi. Heillä on silmänsä lähellä erityisiä rauhasia, jotka vapauttavat suolaa, joten heidän ruumiissaan ei ole liikaa.



Kun Magellanin pingviini kuumenee, se irtoaa joitain höyheniä jäähdyttääkseen ruumiinlämpötilansa. On myös tiedetty pitävän siipiään sivuillaan ilmankierron lisäämiseksi. Joskus tämä pingviini huohoutuu jäähtymään aivan kuten koira!

Jos ihmiset lähestyvät Magellan-pingviinien ryhmää, nämä linnut etsivät nopeasti suojaa koloistaan. Lisäksi se, että pingviiniryhmä voi olla jopa 400 000, antaa näille linnuille suojaa saalistajilta. Numeroiden turvallisuus!

Magellanin pingviinin värit auttavat suojaamaan sitä saalistajilta ja pitävät ne piilossa saalista vastaan. Pingviinin valkoinen alapuoli pitää heidät piilossa kaloilta ja muilta saaliilta, jotka eivät näe niitä ylhäältä tulevaa valoa vastaan. Lisäksi selässä olevat mustat höyhenet pitävät heidät piilossa joiltakin saalistajilta, kun ne sekoittuvat valtameren pimeisiin vesiin. Tätä väriyhdistelmää kutsutaan kontrastiksi.

Tämä lintu on ehdottomasti sosiaalinen eläin, joka asuu satojen tuhansien muiden pingviinien kanssa. Ryhmä pingviinit tunnetaan siirtomaa. Vaikka nämä linnut siirtyvät lähemmäksi ihmisiä, ne ovat aggressiivisia muiden pingviinien kanssa. Itse asiassa niiden tiedetään olevan yksi aggressiivisimmista pingviinistä monista lajeista.

Kun pesimäkausi alkaa, urospingviinit, jotka ovat juuri saavuttaneet sukupuolikypsyyden, taistelevat muiden urosten kanssa aiheuttaen suurta vahinkoa. Pureminen, siipien räpyttely ja kovat puhelut ovat kaikki osa tätä kilpailua. Nainen Magellanic-pingviinit taistelevat myös miehiä vastaan.

Magellanic-pingviinien pari
Magellanic-pingviinien pari

Magellanic Penguin Habitat

Tämä pingviini asuu Etelä-Amerikan kärjessä. Erityisesti Chilen ja Argentiinan rannikolla sekä Falklandin saarilla. Nämä pingviinit elävät kuivassa, lauhkeassa ilmastossa.

Magellanin pingviinit viettävät suurimman osan ajasta merivedellä Etelä-Amerikan edustalla. Ne pysyvät yleensä noin 150 metrin päässä rannasta. Siitoskauden aikana heidän elinympäristöstään tulee Etelä-Amerikan ruohoinen ranta. He asuvat koloissa tai tekevät pesänsä pensaiden alle.

Talvella Magellanin pingviinit muuttavat pohjoiseen Etelä-Amerikan rannikkoa pitkin. He voivat matkustaa Peruun tai Brasiliaan asti.

Magellanic Penguin Diet

Mitä Magellanin pingviinit syövät? Nämä linnut ovat lihansyöjiä, jotka syövät krilliä, seepia , kalmarit, sardellit ja sardiinit.

Yksi mielenkiintoisimmista tosiseikoista näistä pingviinistä on, että he sukeltavat 100-200 metrin päähän merelle metsästämään ruokaa. Ryhmärehu on Magellanin pingviinien yleinen käytäntö. Silloin suuri joukko heistä sukeltaa saaliinsa ja pystyy sieppaamaan enemmän kaloja kuin vain yhden pingviinien metsästyssoolon.

Magellanic Penguin -saalistajat ja uhkat

Leoparditiivisteet , tappajavalaat ja suuri turkistiivisteet ovat kaikki aikuisten Magellanin pingviinien saalistajia. Nämä saalistajat vangitsevat heidät uidessaan meressä.

Magellanin pingviinien poikasilla ja munilla on useita saalistajia. Merilokit syövät heitä, rotat , ketut , ja joskus villikissoja vielä rannalla.

Joitakin muita uhkia näille pingviineille ovat ruokalähteen menetys. Kaupalliset kalastajat vangitsevat paljon samoja kaloja, joita nämä pingviinit syövät. Kilpailu kaupallisen kalastusteollisuuden kanssa on vaarantanut monenlaisten pingviinien tulevaisuuden. Vesien pilaantuminen kuten öljyvuodot aiheuttavat ympäristöuhkan Magellanin pingviinille. Näillä rannoilla tulva asettaa myös pingviinin poikaset ja munat vaaraan.

Näiden pingviinien virallinen suojelutila on Lähes uhattu väestö vähenee.

Magellanic-pingviinien lisääntyminen, vauvat ja elinikä

Nämä pingviinit ovat yksiavioisia. He palaavat samalle kaverille joka syyskuussa alkavalla pesimäkaudella. Kuinka nainen voi löytää tietyn miehen satojen tuhansien pingviinien siirtokunnasta? Loppujen lopuksi nämä pingviinit ovat erittäin meluisia. He antavat räikeän äänen kuin aasi. Nainen pingviini pystyy kuitenkin tunnistamaan puolisonsa ainutlaatuisen kutsunsa kautta. Tämä lintu munii lokakuussa.

Naaraspuolinen pingviini munii turvakotiin 2 munaa. Munilla on 40 päivän inkubointijakso. Tuona aikana uros ja nainen jakavat munien hoidon. Kun toinen valvoo munia, toinen lintu on meressä metsästämässä ruokaa.

Pingviinivauvoja kutsutaan poikaset . He ovat syntyneet painaa vain muutama unssi ja ovat noin 3 tuumaa pitkä. Nämä poikaset ovat kaikessa riippuvaisia ​​vanhemmistaan. Ne on peitetty harmaansinisillä untuvaisilla höyhenillä, eivätkä ne ala kasvaa vedenpitäviä höyheniä ennen kuin ne ovat melkein kuukauden ikäisiä. Joten kolo toimii lämpimänä suojana ja suojana pingviinipoikille kevyellä höyhenkerroksella.

Penguin-poikaset syövät vanhempiensa saaliin. Yksi vanhemmista syö saaliin ja regurgitoi sen sitten poikasen suuhun, jotta vauva voi sulattaa sen. Poikasen ikääntyessä se voi syödä pieniä paloja repeytyneitä kaloja ja muuta saalista.

Penguin-poikaset lähtevät pesästä, kun he ovat paenneet. Fedging on, kun poikasen kasvaa täysi kokoelma höyheniä, jotka sillä on aikuisena. Penguin-poikaset lähtevät pesästä yleensä noin 4 kuukauden ikäisinä.

Magellan-pingviinin elinikä on 25-30 vuotta. Vanhimman Magellanic-pingviinin ennätys on 36 vuotta vanha.

Magellanic-pingviinien populaatio

IUCN: n uhanalaisten lajien punaisen luettelon mukaan Magellan-pingviinien arvioitu populaatio on 1,1-1,6 miljoonaa paria.

• 900 000 Argentiinan rannikolla
• 100 000 Falklandin saarilla
• 144 000–500 000 paria Chilessä

Magellanin pingviinien suojelun taso on lähellä uhanalaisia ​​ja sen populaatio vähenee.

Magellanic Penguins eläintarhassa

Näytä kaikki 40 eläimet, jotka alkavat M: llä

Mielenkiintoisia Artikkeleita