Sidottu Palm Civet

Banded Palm Civet Tieteellinen luokitus

Kuningaskunta
Animalia
Turvapaikka
Chordata
Luokka
Nisäkkäät
Tilaus
Carnivora
Perhe
Eupleridae
Suku
Hemigalus
Tieteellinen nimi
Hemigalus Derbyanus

Sidottu Palm Civet -suojelun tila:

Haavoittuva

Sidottu Palm Civet Sijainti:

Aasia

Sidottu Palm Civet -faktoja

Pääsaalis
Jyrsijät, käärmeet, sammakot
Erottuva piirre
Pitkänomainen runko ja kuono terävillä, terävillä hampailla
Elinympäristö
Trooppinen sademetsä
Petoeläimet
Lionit, käärmeet, leopardit
Ruokavalio
Lihansyöjä
Keskimääräinen pentueen koko
2
Elämäntapa
  • Yksinäinen
Lempi ruoka
Jyrsijät
Tyyppi
Nisäkäs
Iskulause
Merkinnät antavat sille naamioinnin!

Nauhatut Palm Civet fyysiset ominaisuudet

Väri
  • Ruskea
  • Harmaa
  • Keltainen
  • Musta
  • Valkoinen
  • Niin
Ihotyyppi
Turkista
Elinikä
15-20 vuotta
Paino
1,4 kg - 4,5 kg (3 paunaa - 10 paunaa)
Korkeus
43 cm - 71 cm (17 tuumaa - 28 tuumaa)

'Nauhalliset kämmenesetit nimettiin rusketuksensa ja mustan raidallisen takinsa ansiosta, jotka antavat vyötäröllä varustetun kämmenesiitin naamiointia ympäröivässä viidakossa.'



Banded Palm Civet on harvinainen sibetilaji, joka löytyy Kaakkois-Aasian sademetsistä ja trooppisista viidakoista. Pieni, aasialainen eläin on kuitenkin haavoittuvainen metsäkadosta johtuvien elinympäristöjen menetysten vuoksi. Nämä sängyt nukkuvat reikissä puissa ja muissa pimeissä paikoissa päivän aikana. Yöllä he etsivät ruokaa välttäen saalistajia. Sivut ovat pääasiassa lihansyöjiä, mutta he syövät myös kasveja ja hedelmiä.



Civetsin tieteellinen nimi on Hemigalus Derbyanus, ja vaikka ne ovatkin kissan kokoisia, niitä ei yleensä pidetä lemmikkinä. Ne ovat yksinäisiä eläimiä, jotka ovat erittäin alueellisia. Niiden rusketus ja musta raidallinen turkki auttavat heitä sulautumaan ympäristöönsä yöllä ja suojaavat heitä saalistajilta, joihin kuuluvat krokotiilit ja tiikerit. John Edward Gray löysi ne vuonna 1837.

Uskomattomat sidotut Palm Civet -faktat!

  • Oikealla henkilöllä ja runsaalla kärsivällisyydellä kämmenesiitti voi olla loistava lemmikki. Eksoottisten eläinten omistamisella on kuitenkin haasteita.
  • Banded Palm Civet kiipeää puita, kun he etsivät ruokaa ja suojaavat itseään saalistajilta.
  • Banded Palm Civet on harvinainen sivettilaji.
  • Nämä kämmenesetit ovat yöllisiä eläimiä, jotka ovat yksinäisiä ja erittäin alueellisia
  • Nämä kämmenesetit ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa lumikot ja mangustit .

Banded Palm Civet Tieteellinen nimi

Valtakunta, johon Banded Palm Civet kuuluu, on Animalia, jonka luokka on Nisäkkäät. Perhe, johon nämä sivut kuuluvat, on Viverridae, johon kuuluu useita muita sivutyyppejä, binturong, useita geenityyppejä, Keski-Afrikan Oyan ja Länsi-Afrikan Oyan.



tieteellinen nimi Banded Palm Civet on Hemigalus derbyanus. Hemi, joka tarkoittaa 'puoli' ja 'galus' kreikkalaisesta sanasta galē, joka tarkoittaa 'lumikko'. Nämä sivut näyttävät hyvin samanlaisilta kuin heidän lumikko sukulaiset. Espanjassa tieteellinen nimi on 'Hemigalo franjeado', franjeado tarkoittaa 'reunustettua'. Tässä tapauksessa reunus viittaa kaareviin mustiin nauhoihin, jotka kulkevat sivun sivua pitkin.

Sidottu Palm Civet -ulkonäkö

Näiden eläinten turkista on monenlaisia ​​värejä, kuten musta, ruskea, harmaa, rusketus, valkoinen ja keltainen. Heillä on pitkänomainen runko, jonka suu on täynnä teräviä hampaita, mikä helpottaa ruoan nauttimista. Ne painavat missä tahansa 3-10 kiloa ja ovat 17-28 tuumaa pitkiä. Ne ovat kooltaan pieniä kotikissoja, ja niiden osittain sisäänvedettävät kynnet auttavat heitä kiipeämään puita. Heillä on seitsemän tai kahdeksan mustaa kaarevaa merkintää selkäpuolella ja mustat renkaat hännän ympärillä.

Banded Palm Civet, eläintarhaeläin

Sidottu Palm Civet -käyttäytyminen

Nämä sängyt nukkuvat luolissa, reikissä puissa ja muissa pimeissä paikoissa päivän aikana. Ne ovat yksinäisiä eläimiä, jotka ovat myös erittäin alueellisia. Huolimatta siitä, että nukkuvat reikissä, joita he löytävät puista, he ovat maassa asuva eläin. Ne ovat myös salamyhkäisiä ja suhteellisen raivokkaita villieläimiä.



Sidottu Palm Civet -ympäristö

Banded Palm Civet löytyy Aasian sademetsistä ja trooppisista viidakoista Thaimaassa, Malesiassa, Indonesiassa ja Burmassa. Näillä alueilla lisääntyvien metsien hävittämistoimien vuoksi näillä siveillä on kuitenkin elinympäristön menetys, mikä tekee siitä haavoittuvan. Ne löytyvät useista kansallispuistoista, kuten Similajaun kansallispuisto, Kinabalun vuoren kansallispuisto ja Temengorin metsäalue. nämä alueet ovat suojattuja alueita, joilla nämä Palm Civets ovat turvallisia.

Sidottu Palm Civet -ruokavalio

Banded Palm Civet on lihansyöjä, ja siksi se selviää pääasiassa lihaan perustuvasta ruokavaliosta, mutta se syö satunnaisesti kasveja ja hedelmiä. He syövät jyrsijöitä, liskoja , sammakot , hyönteiset, lierot ja pienet käärmeet. He syövät myös hämähäkkejä, muurahaiset , etanat alueelta löytyneitä heinäsirkkoja ja äyriäisiä. He syövät myös kukkia ja hedelmiä mangoista, palmuista ja kahvikasveista. He syövät myös satunnaisesti banaaneja.

Kun he ovat saalistaneet saaliinsa, he purevat niskan takaosaa ja ravistavat sitä murtamaan kaulansa. He pitävät ruokaa etutassuissa repimällä hampaansa lihaan. Nielemisen aikana he kallistavat päätään ylöspäin.

Puhuttaessa sipeleistä, jotka syövät kahvipapuja, on olemassa muutama seos kahvia, joissa käytetään sipetin ulosteista poimittuja papuja. Nämä pavut ovat osa harvinaisimpia ja kalleimpia kahvikuppeja, joita sinulla on koskaan. Kuppi Kopi Luwakia myydään 42 dollaria kuppi. Sivuja käytetään parhaiden marjojen valitsemiseen, mutta luonnonvaraisten siementen ulosteita on vaikea korjata.

Sipulien pilkotut mehut muuttavat pavun kemiallisen tasapainon niin, että ne menettävät kahvilla normaalisti olevan katkeruuden ja sen maku on pehmeämpi. Tämä vaikutus, joka heillä on kahvipavuihin, on johtanut sipettien ansastamiseen, poistamiseen niiden luonnollisista elinympäristöistä ja siirtämisestä kahviviljelmiin.

Sidottu Palm Civet -saalistajat ja uhkat

Yksi tärkeimmistä uhkista, joita nämä Civetsit kohtaavat, on kotimaisten sademetsien ja trooppisten viidakon elinympäristöjen hävittäminen. Tämä johtaa elinympäristön menetykseen, jossa he eivät voi enää luottaa normaaliin ruokalähteeseensä tuntemallaan alueella, eikä heillä ole enää pääsyä puihin suojautua saalistajilta. Myös heidän päivittäiset makuutilat tuhoutuvat, mikä tekee niistä alttiita saalistajille etsiessään uutta yöpymispaikkaa päivällä.

Metsästys on toinen uhka, jota he kohtaavat, koska he joutuvat todennäköisesti ansojen ja ansaan. Sivut viedään myös luonnosta kahviviljelmiin, joissa niitä pidetään jätteissään kahvin kasvattamiseksi. Suurimmalla osalla civet-istutuksia on missä tahansa 40-150 tai enemmän.

Nauhoitetun sivetin luonnolliset saalistajat sisältävät krokotiilit , suuria käärmeitä, jotkut Bengalin tiikerit ja leopardit . Bengalin tiikerit voivat kiivetä puihin, mutta he tuskin koskaan tekevät niin, paitsi kun pennut ovat nuoria. Leopardit rakastavat olla korkealla ja syövät ruokansa jopa puissa. Leopardit metsästävät myös yksinomaan yöllä, jolloin Banded Palm Civet on aktiivisin.

Banded Palm Civet -kopiointi ja elinikä

Nauhatun Palm Civetin raskaus kestää välillä 32-64 päivää. Nämä sivut synnyttävät tyypillisesti yhden tai kaksi vauvaa, jotka ovat kuuroja, sokeita ja täysin avuttomia syntymähetkellä. Kahdeksantoista päivää vauvojen syntymän jälkeen he ovat jo oppineet kävelemään, ja neljän viikon iässä he jo osaavat kiivetä puihin, mikä on hyödyllinen selviytymistaito.

Näiden eläinten imetysjakso kestää 70 päivää, jonka lopussa vauvat voivat löytää ruokaa itse. Sukukypsyyden saavuttaminen kestää kaksi vuotta. Banded Palm Civetin luonnollinen elinikä on 15-20 vuotta. Vankeudessa lemmikkinä tai kahviviljelmillä he elävät pidempään, jopa 25-vuotiaana.

Sidottu Palm Civet -väestö

Banded Palm Civets -väestön väheneminen, yli 30% viimeisten 15 vuoden aikana, on syy, miksi heidät on lueteltu haavoittuviksi. Nämä sängyt ovat suojattuja koko sen alkuperäisessä elinympäristössä Malesiassa, Thaimaassa, Bruneissa, Myanmarissa ja Indonesiassa.

Näistä se on suojattu Temengorin metsäalueella ja Kinabalun vuoren kansallispuistossa. Näiden civettien tarkkaa lukumäärää ei tunneta, eikä tarkkaa lukua ole ollut, mutta tiedetään, että Banded Palm Civets -väestön määrä vähenee.

Sidottu Palm Civet eläintarhassa

On eläintarhoja, joissa on Banded Palm Civets. Nashvillen eläintarha Tennessee on yksi tällainen eläintarha, ja he olivat ensimmäisiä eläintarhoja, jotka kokivat ensimmäisen Sidottu Palm Civet syntymä syyskuussa 2015. Nashvillen eläintarha on ainoa AZA: n hyväksymä laitos tämän lajin kasvattamiseen.

AZA: n kokoelmassa on 11 Banded Palm Civetiä, joista vain yksi on Cincinnatin eläintarha ja muut kymmenen ovat Nashvillen eläintarha . Nashvillen eläintarha käyttää sitä jalostustutkimushanke sen selvittämiseksi, ovatko nämä civetit kausittaisia ​​kasvattajia, ja muista tekijöistä, jotka johtavat heidän hedelmällisyyteen. heidän hedelmällisyystarpeisiinsa.

Näytä kaikki 74 eläimet, jotka alkavat kirjaimella B

Mielenkiintoisia Artikkeleita